top of page
Brand_Mark_Vertical_Primary_ver1_edited.png
ora-logo.png
6d2dcd23b6.jpg

Auktoriserad verkstad

Vi har auktoriserad verkstad och reservdelsförsäljning för Mazda, Suzuki och ORA. Vi utför originalservice, reparationer, skador men även glasreparation och en mängd andra tjänster, t.ex. rekonditionering, lackbehandling och AC-rengöring.

Pris­garanti på ori­gin­alser­vice

Många kunder har tyvärr en felaktig uppfattning om priset på service och på detta sätt vill vi slå hål på myten att märkesverkstäder är dyrare än de fristående verkstäderna. Vi vet dessutom av erfarenhet att samtliga punkter i våra serviceschema inte alltid utförs vid service hos fristående verkstäder.  Prisgaranti på originalservice är ytterligare ett steg för att du somkund ska känna dig trygg med din bil.

Service

Screenshot_2020-01-10 Optimera värdet med Mazdas inspektioner.png

När du bokar service hos oss på City Motor gör du ett tryggt val. Du får kunniga och utbildade servicetekniker som har rätt expertis för just din bil.

Reservdelar

Screenshot_2020-01-10 Optimera värdet med Mazdas inspektioner(1).png

Gör din Mazda, ORA eller Suzuki mer personlig med originaltillbehör som förhöjer stilen och funktionaliteten.Här finns det något för alla.

Plåt & Glas

Screenshot_2020-01-10 Attractive products and services from Mazda Finance.png

Vi har har lång erfarenhet av reparation av plåt, lack och glaskador. Vi samarbetar med flertalet försäkringsbolag och hjälper dig var än i processen du befinner dig.

Besök & kontakt

Måndag - Fredag: 07:00 - 17:00

Lördag - Söndag: STÄNGT

BESÖKSADRESS:

Jägershillgatan 6

213 75 Malmö

Skåne, Sverige

växel: 040-420602

Boka tid

Tack för ditt meddelande!

bottom of page