top of page
RANGE_image_1&2_1X1.png
Brand_Mark_Vertical_Primary_ver1_edited.png

Provkörningsdagar 15-28 april

Använd vår bokningskalender och boka en provkörning av den bil du tror passar dig bäst, så tar vi det där ifrån.

Äventyret börjar här!

Du kommer le varje gång du kör en Mazda. Våra bilar handlar om mer än att bara ta sig från punkt A till B, de är utformade och konstruerade för körglädje. Upptäck mer om vad Mazda står för och vad som gör oss unika. 

2024_Mazda2_Hybrid__Sideshot_03.jpg

Mazda 2 Hybrid

från 253 400

Mazda2 Hybrid är den perfekta följeslagaren för miljömedvetna stadsbor som inte vill ändra sina körvanor. Hybridtekniken ger dig det bästa med både bensin- och elkörning. Din resa börjar här.

MAZDA3_-_1_-_POST_1_–_TECHNICAL_IG FB T.png

Mazda 3 M-Hybrid

från 285 200 kr

De svepande kurvorna och de sensuella linjerna i den aerodynamiska karossen uttrycker kraft, precision och smidighet. 2022 Mazda3 Hatchback lockar fram föraren i dig innan du ens satt dig bakom ratten. Den läckra interiören stimulerar alla sinnen och på vägarna uppfyller den sportiga körkänslan även de mest krävande förarnas behov.

2022_mazda_cx-30_homura_global_still_2_highres.jpg

Mazda CX-30 M-Hybrid

från 297 400 kr

Lugn och smidig för stadskörning. Rymlig och mångsidig för resan. En liten crossover som har utformats för att leverera i alla kategorier – från den unika exteriören till den eleganta och uppkopplade interiören. Våra senaste Skyactiv-motorer ger rätt kraft och vridmoment, vilket innebär dynamisk prestanda som gör varje ögonblick bakom ratten minnesvärt.

1_2021_CX-60_GER(LHD)_C113_EXT_FQ_SRC_High_PremiunSport_BlackLeather_Mountain.png

Mazda CX-60 PHEV

från 517 500 kr

Nya Mazda CX-60 har tagits fram av våra ingenjörer i Japan och representerar allt som vi byggt in i vårt DNA under de senaste 100 åren. Den nya kraftfulla arkitekturen inkluderar fyrhjulsdrift för säker körning och bra framkomlighet , tillsammans med en hel rad nya och förarcentrerade tekniker. Upptäck den förfinade elegans som återspeglar vårt unika japanska arv.

2022_MX-30_IPM1_REV_GER_LHD_BRD_C303_EXT_HEROIMAGE_16x9(1).jpg

Mazda MX-30 Electric

från 415 900 kr

Mazda MX-30 är en elbil för dina vardagsbehov. Modern design med självklar stil, bakhängda dörrar och en rymlig, stilren interiör. Se fram emot att köra en SUV som är utformad för att ta dig överallt dit livet för dig.

Mazda MX-30 R-EV

Mazda MX-30 R-EV är en unik laddhybrid som tillverkas i Japan. Den drivs enbart av en elmotor och ger oavbruten elektrisk körglädje med Mazdas unika köregenskaper. Täck dina dagliga behov helt elektriskt och åk på långresor utan att behöva leta efter laddstationer på vägen.

bottom of page