top of page
6d2dcd23b6.jpg

SUZUKI – WAY OF LIFE

Suzuki skapar bilar som har hög kvalité men där man inte kompromissar på på helheten. Därför kan du få en prisvärd bil oavsett om det är en riktig SUV med fyrhjulsdrift, en citybil för dig som vill komma runt smidigt eller en riktig terrängbil med 4×4-system och lågväxel. Oavsett modell så kommer en Suzuki ta dig säkert från punkt A till B samtidigt som du inte behöver oroa dig för att plånboken gapar tom.

Vi erbjuder hela Suzukis modellsortiment.

  • Suzuki Swift testvinnande körglädje med massor av standardutrustning

  • Suzuki Swift Sport som ger dig körglädje för en rimlig peng

  • Nya Suzuki Vitara 4×4 en riktig SUV som tar dig fram oavsett väglag

  • Suzuki Ignis som är den perfekta bilen citybilen, stor SUV i liten förpackning

  • Nya Suzuki Jimny. En riktig bil med ett 4×4-system med bland annat lågväxel

Varmt välkommen in på en provkörning!

Swift-var-1-16x9-1.webp

SUZUKI SWIFT Hybrid

fr. 219 900 kr

Swift är perfekt för dig som letar efter ett alternativ inom småbilsklassen! Förutom att den bjuder på sann körglädje så är den utrustad med både mildhybrid och avancerad säkerhetsteknik.

SUZUKI VITARA Fullhybrid

fr. 329 900 kr

Nu finns populära SUV-pionjären Vitara även som fullhybrid med automatiserad AGS-växellåda. Upptäck en bil som tack vare fyrhjulsdrift, hybridsystem och avancerad säkerhetsteknik som standard gör sig lika bra på skogsvägen som i staden.

Vitara-miljo-1-3x2-1.webp
S-CROSS_2000x1300_2.webp

SUZUKI S-CROSS Fullhybrid

fr. 354 900 kr

I S-CROSS får du hög markfrigång, fyrhjulsdrift och hög säkerhet. Vilket ger en skön körkänsla samtidigt som du utan problem får med dig allt du behöver, och lite till. Allt förpackat i en snygg och robust design.

SUZUKI SWACE Fullhybrid

fr. 309 900kr

Suzuki Swace är en elegant fullhybrid som växlar mellan elmotor, bensinmotor och en kombination av dem båda. Dessutom bjuder Swace på extra mycket bagageutrymme och säkerhetsfunktioner i toppklass.

Suzuki-Swace-var-1-16x9-1.webp
Suzuki-ACROSS-var-4-3x2-1.webp

SUZUKI ACROSS PHEV

från 631 900 kr

Laddhybriden ACROSS kombinerar otrolig elektrisk räckvidd på hela 75 km med fyrhjulsdrift, 306 hk och teknik i toppklass. Dessutom är den berättigad till 29.842 kr i miljöbonus.

Visa mer

JIMNY TORAKKU

fr 275 900 kr

Jimny har hyllats av press och uppmärksammats i såväl stad som på landsbygd. Nu kommer Jimny Torakku som 2-sitsig lätt lastbil med en mängd förbättringar och med AllGrip Pro 4×4! Upptäck ikonen Jimny Torakku!

Jimny-Torakku-var-2-16x9-1.webp

Tala med en av våra försäljare för mer information.

Besök oss
bottom of page