SUZUKI

Senaste samlingar

SUZUKI – WAY OF LIFE

Suzuki skapar bilar som har hög kvalité men där man inte kompromissar på på helheten. Därför kan du få en prisvärd bil oavsett om det är en riktig SUV med fyrhjulsdrift, en citybil för dig som vill komma runt smidigt eller en riktig terrängbil med 4×4-system och lågväxel. Oavsett modell så kommer en Suzuki ta dig säkert från punkt A till B samtidigt som du inte behöver oroa dig för att plånboken gapar tom.

Vi erbjuder hela Suzukis modellsortiment.

  • Suzuki Swift testvinnande körglädje med massor av standardutrustning

  • Suzuki Swift Sport som ger dig körglädje för en rimlig peng

  • Nya Suzuki Vitara 4×4 en riktig SUV som tar dig fram oavsett väglag

  • Suzuki Ignis som är den perfekta bilen citybilen, stor SUV i liten förpackning

  • Nya Suzuki Jimny. En riktig bil med ett 4×4-system med bland annat lågväxel

Varmt välkommen in på en provkörning!

Swift-var-1-16x9-1.webp

SUZUKI SWIFT Hybrid

fr. 194 900 kr
privatleasing fr. 2 695 kr/mån

Swift är perfekt för dig som letar efter ett alternativ inom småbilsklassen! Förutom att den bjuder på sann körglädje så är den utrustad med både mildhybrid och avancerad säkerhetsteknik.

SUZUKI VITARA Fullhybrid

fr. 307 900 kr
privatleasing fr. 3 495 kr/mån

Nu finns populära SUV-pionjären Vitara även som fullhybrid med automatiserad AGS-växellåda. Upptäck en bil som tack vare fyrhjulsdrift, hybridsystem och avancerad säkerhetsteknik som standard gör sig lika bra på skogsvägen som i staden.

Vitara-miljo-1-3x2-1.webp
S-CROSS_2000x1300_2.webp

SUZUKI S-CROSS Hybrid

fr. 289 900 kr

I S-CROSS får du hög markfrigång, fyrhjulsdrift och hög säkerhet. Vilket ger en skön körkänsla samtidigt som du utan problem får med dig allt du behöver, och lite till. Allt förpackat i en snygg och robust design.

SWACE

fr. 284 900 kr

Nya Swace är en elegant fullhybrid som växlar mellan elmotor, bensinmotor och en kombination av dem båda. Dessutom bjuder Swace på extra mycket bagageutrymme och säkerhetsfunktioner i toppklass.

Suzuki-Swace-var-1-16x9-1.webp
Suzuki-ACROSS-var-4-3x2-1.webp

ACROSS

fr. 539 400 kr

Laddhybriden ACROSS kombinerar otrolig elektrisk räckvidd på hela 75 km med fyrhjulsdrift, 306 hk och teknik i toppklass. Dessutom är den berättigad till 29.842 kr i miljöbonus.

Visa mer

JIMNY TORAKKU

fr 231 900 kr

Jimny har hyllats av press och uppmärksammats i såväl stad som på landsbygd. Nu kommer Jimny Torakku som 2-sitsig lätt lastbil med en mängd förbättringar och med AllGrip Pro 4×4! Upptäck ikonen Jimny Torakku!

Jimny-Torakku-var-2-16x9-1.webp

Tala med en av våra försäljare och köp ditt drömfordon idag.

Besök oss