top of page
IMG_0598.JPG

Vill du bli en i vårt team?

Juniorsäljare

Är du en engagerad säljare med passion för bilar?

Vi på City Motor söker nu en juniorsäljare till vår anläggning i Malmö med fokus på försäljning av Mazdas och GWMs produkter samt begagnade bilar.

 

Vi söker en lagspelare som är driven och brinner för affärer och kontakten med kunder.

 

Rollen.

Som säljare hos City Motor har du en stor variation av arbetsuppgifter där du tar ansvar för dina affärer och inte är rädd för att ta egna initiativ.

 

Våra säljare jobbar med hela kedjan i bilaffären, från start till mål.

Kundrelationen spelar en viktig roll där systematiskt arbete och lagarbete är en stor nyckel till framgång.

Vi söker.

Vi söker dig som är i början av din karriär men ändå har erfarenhet av försäljning. Du drivs av resultatet av ditt och dina kollegors arbete och är en stabil lagspelare. Du har stor passion för bilar och är i grunden både engagerad och lösningsorienterad.

 

Vi erbjuder.

Vi erbjuder dig en viktig, social och varierande roll i ett stabilt familjeföretag där vi behandlar alla lika. Tjänsten är på heltid och del av arbetstiden är förlagd till helger.

 

Tillträde efter överenskommelse.

 

Vi tillämpar löpande granskning av inkomna ansökningar och avser att tillsätta tjänsten när vi funnit dig.

 

Grundläggande krav:

  • Erfarenhet av försäljning

  • Tidigare erfarenhet med bilförsäljning kan ses som en merit.

  • God Datorkunskap

  • Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift, engelska kan vara en merit.

  • B- körkort / Manuell.

 

Om oss.

Vi är ett familjeägt bilföretag som driver bilförsäljning och bilverkstad. Vi arbetar under namnen City Motor och Mazda Center. Vi har varit verksamma i 30 år. och vår omsättning är strax över 100 Mkr. Vi äger själva våra fastigheter och har högsta kreditbetyg. Våra nybilsmärken är Mazda och ORA (ingår i Great Wall Motors) och vårt motto är alltid nöjda kunder. Vi håller hög kvalitetsstämpel och har de högsta rankingbetygen hos våra kunder. Hos oss är det lätt att parkera för såväl kunder som anställda. Vi arbetar med Konsumentförsäljning, företagsförsäljning, företagsleasing, bilkrediter och privatleasing. På eftermarknaden utför vi service och reparationer. Vår verkstad har utbildade och certifierade tekniker. Totalt är vi ca 20 anställda.

Kontaktperson: Nicklas Rosendahl. 0735-43 77 90

Din ansökan skickar du till: ansökan@citymotor.se

bottom of page