top of page
IMG_0598.JPG

Vill du bli en i vårt team?

Hallvärd

Är du vår nästa hallvärd?

Vi på City Motor söker nu en hallvärd till vår anläggning i Malmö. Vi söker en lagspelare som är driven och brinner för servicekänsla med god förmåga att skapa trivsel.

 

Rollen.

Som hallvärd kommer du ge våra kunder ett positivt välkomnande på anläggningen, lämna produktinformation, hantera provkörningar samt hjälpa säljarna med leveranslogistik, fotografering av nyinkomna bilar och att vara administrativt behjälplig på olika sätt. Vidare kommer du hantera levererade nybilar till anläggningen samt inventering. Tillsammans med dina kollegor är du ansvarig för att hålla bilhallen uppdaterad och i bästa möjliga skick.

Vi söker.

Du är positiv, utåtriktad och trivs i rollen som ansikte utåt. Du har lätt för att ta kontakt med nya människor och du är duktig på att kommunicera. Du bör även vara både stresstålig och ordningsam samt ha ett öga för detaljer. I denna rekrytering kommer vi att lägga stor vikt vid personlighet.

 

Vi erbjuder.

Vi erbjuder dig en viktig, social och varierande roll i ett stabilt familjeföretag där vi behandlar alla lika. Tjänsten är på heltid och del av arbetstiden är förlagd till helger.

 

Tillträde efter överenskommelse.

 

Vi tillämpar löpande granskning av inkomna ansökningar och avser att tillsätta tjänsten när vi funnit dig.

 

Grundläggande krav:

  • Tidigare arbetslivserfarenhet inom serviceyrket t.ex. butik, turism kan vara en merit.

  • Minst gymnasieutbildning

  • God Datorkunskap

  • Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift, engelska kan vara en merit.

  • B- körkort / Manuell.

 

Om oss.

Vi är ett familjeägt bilföretag som driver bilförsäljning och bilverkstad. Vi arbetar under namnen City Motor och Mazda Center. Vi har varit verksamma i 30 år. och vår omsättning är strax över 100 Mkr. Vi äger själva våra fastigheter och har högsta kreditbetyg. Våra nybilsmärken är Mazda och ORA (ingår i Great Wall Motors) och vårt motto är alltid nöjda kunder. Vi håller hög kvalitetsstämpel och har de högsta rankingbetygen hos våra kunder. Hos oss är det lätt att parkera för såväl kunder som anställda. Vi arbetar med Konsumentförsäljning, företagsförsäljning, företagsleasing, bilkrediter och privatleasing. På eftermarknaden utför vi service och reparationer. Vår verkstad har utbildade och certifierade tekniker. Totalt är vi ca 20 anställda.

Kontaktperson: Nicklas Rosendahl. 0735-43 77 90

Din ansökan skickar du till: ansökan@citymotor.se

bottom of page